Näkökulma

Näkökulma: Auktoriteettien uskottavuus

Joskus mielipiteet ovat vain mielipiteitä. Myös auktoriteettien uskottavuus pitää voida kyseenalaistaa, jos heidän väitteensä osoittautuvat perättömiksi.

Koronapäiväkirja – tiistai 17.3.2020

Huomioita ja ajatuksia koronaviruspandemiasta

Koronapäiväkirja – maanantai 16.3.2020

Huomioita ja ajatuksia koronavirukseen liittyen

Koronapäiväkirja – sunnuntai 15.3.2020

Huomioita jaa ajatuksia koronaviruspandemiasta

Koronapäiväkirja – lauantai 14.3.2020

Huomioita ja ajatuksia koronaviruspandemiasta

Koronapäiväkirja – perjantai 13.3.2020

Huomioita ja ajatuksia koronaviruswpandemiasta

Taivaan ilossa tavataan

Taivaan ilossa tavataan, vai tavataanko? Minut on kutsuttu rakkauden juhliin, mutta koska Herra on ollut koko ajan hyvin hiljaa, ajattelin jättää nämä bileet väliin. Haitanneeko tuo, jos jätän osallistumatta tähän maailmanloppuun? Minulla on tärkeämpääkin tekemistä, kuin kuolla koronaan.

Äkkiväärän aikamatka historiaan

Aikamatka Euroopan historiaan

Näkökulma: Entä jos ilmastonmuutos onkin totta?

Lähe: Pixabay

Quo Vadis Europa?

”Eurooppaa ei tehdä yhdellä kertaa tai yhden suunnitelman mukaan. Se rakennetaan konkreettisin saavutuksin, jotka luovat todellista yhteishenkeä”.

Näkökulma: Yhteinen Eurooppa

EU edustaa vakautta, turvallisuutta, demokratiaa ja ihmisoikeuksia ja se on myös tärkein kauppakumppanimme. EU-jäsenyyden aikana Suomen bruttokansantuote on yli kaksinkertaistunut, korot ovat pysyneet alhaalla ja inflaatio hyvin maltillisella tasolla.

Vaarantaako rokottaminen lapsen terveyden?

Yleensä rokottamisen sivuoireet ovat nopeasti ohimeneviä ja niihin voi liittyä rokotuskohdan kipeytymistä tai lievää kuumeilua. Vakavammat oireet ja allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. Sanjay Gupta toteaa CNN:lle, että riski joutua salaman iskemäksi on satakertainen rokotteiden vakaviin allergisiin reaktioihin nähden.